Cei trei militari morți, înmormântați azi. Situația dotărilor din Armată, analizată în CSAT

361
1
Cei trei militari morți, înmormântați azi. Situația dotărilor din Armată, analizată în CSAT - militari96606800-1498981854.jpg

Articole recomandate

Accidentul din Argeș, în care trei militari au murit și nouă au fost răniți, scoate la iveală problemele legate de înzestrarea Armatei. Potrivit unor surse citate de romaniatv.net, camionul implicat în accident este model DAC 665T, fabricat în anii '80. Situația din Armată va fi discutată în ședința CSAT de marți.

Cei trei militari morți în accidentul din județul Argeș sunt conduși duminică pe ultimul drum, cu onoruri militare. Ministerul Apărării Naționale anunța, cu o zi în urmă, că aceștia au fost înaintați în grad post mortem.


"Plutonierului-major Mihai Ionuț Toma, caporalului clasa a III-a George-Emilian Catană și caporalului clasa a III-a Petre Cristian Toader le-a fost acordat gradul de sublocotenent la propunerea șefului Statului Major General, în semn de recunoștință și apreciere a înaltului profesionalism, altruismului, curajului și spiritului de sacrificiu dovedite pe timpul misiunilor încredințate", a transmis Ministerul Apărării.

Președintele Klaus Iohannis a convocat marți Consiliului Suprem de Apărare a Țării, pe ordinea de zi a ședinței aflându-se Planul de înzestrare a Armatei Române 2017-2026. Discuția va avea loc în contextul în care pentru anul 2017, România a alocat 2% din PIB pentru domeniul apărării. De asemenea, se va discuta și despre Carta albă a apărării, aprobată în prima ședință a Executivului condus de Mihai Tudose, ce a avut loc vineri, la Palatul Victoria.



Comentează știrea

Popa ionut
2 iulie 2017
Rușine pt.cei care au condus și conduc armata

După avioane,elicoptere,acum a venit rândul camioanelor să producă dezastre!Săraca,armată bogată !!!!

Pagina a fost generata in 0.5125 secunde