GIURGIU

Cercetări în cazul unui pacient de la Spitalul Judeţean care a decedat după ce s-a înţepat cu briceagul

284
Cercetări în cazul unui pacient de la Spitalul Judeţean care a decedat după ce s-a înţepat cu briceagul - shutterstock1457203757-1678547649.jpg
Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări după ce un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu a decedat în urma unor înţepături pe care şi le-ar fi făcut cu briceagul, în zona pieptului, în timp ce se afla în secţia ATI a unităţii sanitare, scrie Agerpres. 


"Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată telefonic de personalul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Gostinari, internat pe secţia ATI, a decedat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în sensul că, la data de 9 martie, ora 5,30, bărbatul care se afla deja internat în spital, tot pe secţia ATI, ar fi luat din borseta personală un briceag multifuncţional şi s-ar fi înţepat de mai multe ori, în zona pieptului. Personalul medical i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, ulterior fiind declarat decesul bărbatului", se arată într-un comunicat de presă, transmis sâmbătă de IPJ Giurgiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7439 secunde