Constanța. Elevii, dar și preșcolarii, față în față cu polițiștii! Oamenii legii, "razii" în unitățile de învățământ

6307
Constanța. Elevii, dar și preșcolarii, față în față cu polițiștii! Oamenii legii,
La data de 10 martie a.c., polițiști din Poliției municipiului Mangalia au desfășurat activități informativ-educative cu privire la principalele reguli de circulație și conduită rutieră, la Grădinița nr. 7 Mangalia.


La data de 10 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informativ-preventive în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian.
Totodată, polițiștii, împreunpă cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog, au desfășurat activități de prevenire la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă Albatros. 
Activitățile desfășurate au vizat prevenirea agresiunilor sexuale, a traficului de persoane, prevenirea dispariției de minori, a pornografiei infantile și a criminalității informatice, fiind subscrise Campaniei naționale ”Siguranța Online” și Programului de prevenire a victimizării minorilor.
Totodată, polițiștii au desfășurat activități de prevenire a violenței domestice, în cadrul Campaniei locale ”În siguranță acasă”.


La data de 10 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități informativ-preventive în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 1 Mangalia, Liceul Teoretic ”Ion Bănescu” Mangalia, Școala Gimnazială nr. 16 Constanța, în cadrul Proiectului de prevenire a violenței și a consumului de droguri ”Școală fără violență și droguri”. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6413 secunde