Cercetat după ce a fost prins cu autoutilitara plină cu produs petrolier

303
Polițiștii din Eforie cercetează împrejurările în care un bărbat din Constanța transporta, iar ulterior, i-a vândut unui localnic produs petrolier pentru care nu deținea documente.
În ziua de 19 aprilie, ora 17, Poliția Eforie a fost sesizată telefonic de către lucrătorii din cadrul Poliției Comunitare Eforie cu privire la faptul că în dreptul imobilului situat în Eforie Sud, strada Mărăști, nr. 3 A, mai mulți bărbați descarcă din niște butoaie combustibil lichid despre care există suspiciuni că ar fi fost sustras.
Drept urmare, o echipă operativă s-a deplasat, imediat, la fața locului. Acolo, oamenii legii au identificat o autoutilitară marca Ford în care se aflau Adrian Dinescu, de 51 de ani din Constanța, Ciprian Timpu, de 23 de ani, din Constanța, Karoly Dobai, de 36 de ani, din Galați, Ioan Atoderoaie, de 56 de ani, din Constanța, ultimii trei în calitate de ocupanți ai mașinii.
În interiorul autoutilitarei se aflau două butoaie din tablă cu capacitatea de aproximativ 200 litri fiecare, opt bidoane plastic de 20 litri fiecare, toate fiind pătate cu un lichid uleios de culoare brun negru ce emana un miros de produs petrolier.
Luat la întrebări de polițiști, cu privire la aceste produse petroliere, Adrian Dinescu a declarat că reprezintă ulei ars de motor și a fost colectat de la diferite service-uri auto de pe raza municipiului Constanța. El a precizat că l-a transportat la domiciliul lui Marius Jifcu, de 45 de ani, din Eforie Sud, și i l-a vândut contra sumei de 200 de lei.
Oamenii legii au ridicat probe din produsul petrolier găsit în autoutilitară, care urmează să fie analizate în laborator în vederea stabilirii categoriei din care provin.
Pe de altă parte, autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul Poliției din Eforie pentru definitivarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6849 secunde