Ceremonie de trecere în rezervă și embleme de merit pentru militarii de la Capu Midia

284
Ceremonie de trecere în rezervă și embleme de merit pentru militarii de la Capu Midia - xceremoniedetrecere-1643714918.jpg

Articole de la același autor

Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană a găzduit, marţi, 1 februarie, ceremonia de trecere în rezervă a doi dintre militarii cu experienţă ai unităţii. Astfel, caporalul clasa a II-a Gabriel Oțeleanu și caporalul clasa a III-a Silviu Mărgean au îmbrăcat pentru ultima dată uniforma militară și și-au luat la revedere de la colectivul unității în care și-au încheiat cariera în Armata României, după 29, respectiv 31 de ani.

În cadrul ceremoniei, au fost citite ordinele de trecere în rezervă ale celor doi militari, iar comandantul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu”, colonel Viorel-Eugen Bitan, le-a înmânat diploma de merit pentru întreaga activitate, le-a mulțumit pentru efortul depus în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, le-a urat multă sănătate și pensie lungă. La final, cei doi caporali au primit tradiționalele pălării și bastoane, un gest simbolic pe care conducerea unității îl face de fiecare dată când un militar trece în rezervă.

Tot marţi, 1 februarie, sublocotenentul Bogdan Noacă a fost premiat cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Române, iar plutonierul major Gabriel Casapu cu Emblema de merit „În Serviciul Armatei României clasa a III-a” în semn de apreciere deosebită a profesionalismului manifestat în îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredințate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6567 secunde