Cerșetori din Constanța, amendați de polițiști

222
Cerșetori din Constanța, amendați de polițiști - cersetoare21529683229-1565606232.jpg

Articole recomandate

În cursul zilei de 11 august 2019, în intervalul orar 09.00-13.00, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune tematică pe lina asigurării ordinii și liniștii publice pe raza lăcașelor de cult și a perimetrelor din proximitatea acestora.


Polițiștii locali au legitimat 4 persoane care apelau la mila publicului, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale a câte 100 lei, fiecare, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.


Cele 4 persoane care exericitau acte de cerșetorie au fost predate reprezentanțiilor serviciilor sociale din cadrul DGAS Constanța pentru luarea măsurilor legale ce se impun în astfel de cazuri.


"Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța: " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat și în siguranță în municipiul Constanța.", anunță autoritățile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5464 secunde