Cetățeni bulgari, prinși în flagrant de dare de mită, după denunțul unor polițiști de frontieră

152
Cetățeni bulgari, prinși în flagrant de dare de mită, după denunțul unor polițiști de frontieră - ad1jmtayy2i2mweznza5nzi0otiyymuy-1574334380.jpg

Articole recomandate

Procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dolj, în urma activităților complexe desfășurate, au surprins în flagrant doi cetățeni bulgari, unul dintre aceștia în timp ce oferea către doi polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Bechet, suma de 150 euro pentru a nu lua măsurile legale în urma depistării mai multor cartușe cu țigări și sticle cu alcool.


În cauză s-a reținut faptul că, în ziua de 20.11.2019, în jurul orei 08:30, cei doi cetățeni bulgari s-au prezentat, cu un autovehicul, în P.T.F. Bechet, cu destinația Olanda. La controlul de frontieră s-au descoperit mai multe cartușe cu țigări și alcool etilic de 40o și, pentru a nu fi luate măsurile legale și a nu fi confiscate bunurile, conducătorul autovehiculului a oferit agenților poliției de frontieră suma de 150 euro. Aceștia au refuzat categoric oferta și au sesizat D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Dolj, care împreună cu procurorul desemnat din cadrul PT Dolj a organizat activitatea de constatare a infracțiunii flagrante.


În urma controlului efectuat în prezența unor reprezentanți ai Vămii Craiova s-au descoperit în autovehiculul utilizat de cetățenii bulgari aproape 80 de cartușe cu țigări mărci diferite, precum și 18 litri de băuturi alcoolice, care au fost ridicate în vederea confiscării iar autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Bechet.


Cetățenii bulgari au fost conduși la sediul unității de parchet, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.


În urma administrării mijloacelor de probă, față de unul dintre inculpați, procurorul de caz a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 21 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Viorica Dăncilă, chemată la DNA
Pagina a fost generata in 0.7313 secunde