Concurs Cinci infractori mascați au dat iama într-o fermă din Medgidia

3718

Articole de la același autor

Un tânăr suspect că a participat alături de alți patru bărbați la furtul mai multor bunuri dintr-o fermă, după ce l-au amenințat pe paznic, a fost prins de oamenii legii. Petre Ion, de 29 de ani, din Medgidia, a fost reținut și urmează să fie prezentat procurorilor cu propunerea de arestare preventivă.
În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1,
cinci persoane necunoscute, ce aveau fețele acoperite și purtau mănuși, au intrat în interiorul unei societăți din Medgidia, unde funcționează o mică fermă agricolă care aparține lui Gheorghe Bușu. Mascații
l-au amenințat pe paznicul aflat la post că-l omoară dacă face vreo mișcare, după care au furat aproximativ 1.000 de litri de motorină, cinci pompe de apă, 400 de kilograme de arpagic și 15 aspersoare din aluminiu. Încărcați cu această pradă, cei cinci indivizi au plecat cu un autoturism Dacia sustras din curtea aceleiași societăți. După numai un kilometru, ei au abandonat mașina furată, plecând cu un alt autoturism.
În urma cercetărilor, poli-țiștii l-au prins pe unul dintre tâlhari. Oamenii legii spun că acasă la Petre Ion, de 29 de ani, din Medgidia, au fost găsiți 300 de litri de moto-rină în diverse recipiente, unul dintre acestea provenind de la ferma prădată de cei cinci indivizi. De asemenea, la domiciliul acestuia au fost găsite toate bunurile reclamate ca fiind sustrase, mai puțin cele 15 aspersoare. Oamenii legii continuă cercetările pentru identificarea celorlalți infractori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Iulie 2009
Stire din Eveniment : Prins de jandarmi la furat
Pagina a fost generata in 0.3004 secunde