Vaslui

Cinci morți și un rănit în urma unui grav accident rutier

580
Cinci morți și un rănit în urma unui grav accident rutier - accidentambulanta-1327909312.jpg

Cinci persoane au murit, iar alta se află în stare gravă în urma unui accident de circulație care a avut loc, azi dimineață, pe un sector de drum european, în apropiere de localitatea vasluiană Bădeana, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara șoselei, informează Mediafax.Potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui, accidentul a avut loc pe drumul european E 581, între localitățile Bădeana și Tutova, pe un sector de drum drept, fără ca acesta să fie acoperit cu polei. De aceea, polițiștii merg pe varianta că șoferul ar fi adormit la volan, iar mașina a lovit un ciot de copac de pe marginea drumului, iar apoi s-a răsturnat.

În urma accidentului, cinci persoane au murit pe loc, iar alta, de altfel singura femeie din mașină, se află în stare gravă.

"Trei dintre victime, printre care și femeia care a supraviețuit, au fost găsite pe câmp, în apropierea mașinii răsturnate. Urmează identificarea tuturor persoanelor, acestea fiind, cel mai probabil, din județul Vaslui, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.

Femeia care a supraviețuit accidentului a fost resuscitată de către echipajul de pe ambulanță, fiind transportată la Spitalul de Urgență Bârlad.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier în cartierul Km 5
Joi, 26 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier la Scafandri
Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : TIR răsturnat la Techirghiol
Pagina a fost generata in 0.4324 secunde