SECRETUL SUCCESULUI

Cum s-a "cuplat" Horia Tecău cu Bethanie Mattek-Sands

607
Cum s-a
Horia Tecău și Bethanie Mattek-Sands se știau din perioada junioratului, iar colaborarea dintre ei a pornit la ediția de anul trecut a turneului de la Melbourne, după ce românul a aflat întâmplător numărul de telefon al americancei.

Horia și Bethanie s-au cuplat pentru prima oară anul trecut, tot la Melbourne, deoarece românul nu a putut evolua la dublu masculin din cauza accidentării suedezului Robert Lindstedt, scrie Național. Astfel, Tecău și-a căutat o parteneră de dublu mixt. Refuzat de mai multe jucătoare cu nume, Horia a dat din greșeală peste numărul de telefon al americancei, pe care o știa din perioada junioratului efectuat în SUA. Cei doi au ajuns atunci în semifinalele de la Australian Open. Cei doi au decis să repete povestea și în acest an, când au reușit, în premieră pentru fiecare dintre ei, să câștige un trofeu de Grand Slam.

Bethanie Mattek-Sands este poreclită "Lady Gaga" pentru aparițiile ei excentrice pe terenul de tenis. Americanca a fost în discuții pentru a poza goală pentru Playboy și a fost suspectată că ar fi atrasă de femei. Ea s-a căsătorit în noiembrie 2008 cu agentul de asigurări Justin Sands, care i-a devenit și manager.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.462 secunde