Cinci tineri afgani, depistați de polițiștii de frontieră la Negru Vodă

274

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră de la Negru Vodă au depistat două grupuri de migranți, formate din cinci cetățeni afgani, care au încercat să intre fraudulos în țara noastră.

Marți, 30 martie, polițiștii de frontieră au efectuat controlul specific unui autocamion cu semiremorcă, înmatriculat în Republica Moldova, la volanul căruia era un bărbat de 56 de ani. Vehiculul era încărcat cu mobilă, textile și accesorii de bucătărie, aduse din Turcia, pentru o firmă din Republica Moldova. La controlul fizic al remorcii, polițiștii au observat o tăietură în prelată. Drept pentru care au realizat verificări cu sonda CO2 și aparatul MicroSearch, care detectează bătăile inimii, și au descoperit doi tineri, de 15 și respectiv 16 ani. Cei doi au afirmat că sunt cetățeni afgani și că doreau să ajungă în Germania.

După câteva ore, tot în zona Negru Vodă, polițiștii au depistat alți trei tineri, de 16 ani, care au trecut granița pe jos, pe la frontiera verde. Cei trei au recunoscut că au intrat din Bulgaria și doreau să ajungă în Germania.

Cei cinci tineri au fost predați autorităților din Bulgaria, în baza acordului de readmisie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4174 secunde