Cine este protestatarul care a leșinat la Ziua Marinei

473

Cel care a căzut pe jos în îmbrânceala cu jandarmii este Nicolae Mavrodin, președintele Fundației Naționale pentru Tineret. Nimeni nu știe exact cu ce se ocupă aceasta și cum vine în sprijinul tinerilor din România însă Mavrodin pare mai degrabă interesat de afaceri decât de soarta fundației pe care o conduce, potrivit Realitatea.net.
El a încercat să vândă mai multor societăți un aparat minune care produce energie electrică si termică la un cost de de 100 de ori mai mic decât oriunde in lume. Prețul cerut se ridică la 1 milion de euro. Până acum însă nici o firmă s-a arătat interesată de această minune a tehnicii și nimeni nu a cumpărat regeneratorul electric.

Din Fundația Națională pentru tineret condusă de Mavrodin mai fac parte și alți ex-parlamentari controversați: Raj Tunaru, care ocupă funcția de președinte de onoare, Dorin Lazar Maior, Vasile Duța sau Traian Rece, toți anchetati pentru diferite infractiuni.

Reprezentatul revoluționarilor din Contanța, Nicolae Mavrodin, și Miron Cozma au încercat să intre pe faleza unde au loc festivitățile de Ziua Marinei. Nu au fost lăsați să intre și atunci au strigat la megafon lozinci împotriva președintelui și "Să traiască Marina Militară". Nicolae Mavrodin a fost luat pe sus de jandarmi, dar a leșinat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5641 secunde