Cine este tânărul decedat în accidentul de la Agigea. „Nu meritai așa ceva!”

7817

Articole de la același autor

Un teribil accident rutier, soldat cu moartea unui tânăr de 23 de ani, a avut loc în dimineața zilei de vineri, 17 septembrie, pe A4. TIR-ul pe care îl conducea tânărul a sărit peste o balustradă și s-a prăbușit de la o înălțime de 20 de metri.

Șoferul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate, fiind scos de salvatorii de la ISU Dobrogea. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut să îi salveze viața, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate.

Cătălin era din comuna Mihail Kogălniceanu și își serbase ziua în urmă cu două zile. Vineri, prietenii care în urmă cu puțin timp i-au urat „La mulți ani” au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. „Nu îmi vine să cred, nu meritai așa ceva!”, „Drum lin printre îngeri, nu te vom uita”, sunt câteva dintre mesajele transmise de apropiați. Printre aceștia sunt și persoane care acuză că accidentul s-ar fi produs urmare a faptului că autostrada nu este luminată suficient.

Pe de altă parte, la fața locului nu au fost martori, astfel încât nimeni nu știe deocamdată cu exactitate de ce a avut loc accidentul. Oamenii legii iau în calcul și varianta că autotrenul circula cu viteză, iar șoferul nu ar fi observat la timp sensul giratoriu, a tras de volan în ultimul moment, dar a pierdut controlul volanului. O anchetă a fost deschisă pentru ucidere din culpă.

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 - dinspre A2 către DN 39 A (Poarta 9 Port Constanța). În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă și căzând într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5277 secunde