Cine nu poartă centura de siguranță este pasibil de amendă

198

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni au organizat, în ultimele 24 de ore, o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care se urcă la volan cu diverse nereguli, vizați fiind șoferii care nu poartă centura de siguranță. 

Astfel, oamenii legii au dat nu mai puțin de 427 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 77.600 de lei. 344 de șoferi au fost amendați cu câte 160 de lei pentru că au fost prinși conducând fără a avea centura de siguranță. De asemenea, opt conducători auto au fost prinși și amendați pentru că au apăsat prea tare pe pedala de accelerație. 

"Cuplați-vă centura de siguranță indiferent de drum și de circumstanțe. Nu utilizați telefonul mobil în timpul condusului și conduceți prudent, respectând viteza de deplasare pe sectorul de drum pe care circulați", precizează Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. 

În plus, rutieriștii au reținut 14 permise de conducere, dintre care trei pentru șoferii care nu au acordat prioritate altor autovehicule. Un alt șofer a rămas pieton pentru că s-a urcat la volan deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. De menționat este și faptul că polițiștii rutieri au retras patru certificate de înmatriculare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Atenție, șoferi! Radarele Poliției Rutiere
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Atenție, șoferi! Radare în Constanța
Pagina a fost generata in 0.5207 secunde