Cine poate obține pașaport până la jumătatea lunii aprilie

190
Cine poate obține pașaport până la jumătatea lunii aprilie - pasapoarteurgenta-1584462169.jpg
Constănțenii care au nevoie de pașaport pentru a pleca din țară sunt informați de Instituția Prefectului că, pe perioada stării de urgență stabilită prin decret prezidențial, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte își restrânge activitatea.

Astfel, vor fi eliberate documentele de călătorie numai pentru cei care prezintă documente din care să reiasă necesitatea unor călătorii în cel mult 30 de zile de la momentul înregistrării cererii și se aplică numai celor care s-au programat online.

Totodată, măsuri de protecție au fost luate și la Biroul Apostilă din cadrul Prefecturii Constanța.

"Persoanele care se prezintă pentru eliberarea sau depunerea de documente vor fi primite într-un spațiu special amenajat, situat în apropierea intrării în instituție și într-o încăpere cât mai izolată. Reprezentantul Biroului Apostilă va fi echipat corespunzător, cu echipament de protecție, iar igienizarea spațiilor desemnate pentru desfășurarea activității se va face cu o frecvență de 2 ore", au transmis reprezentanții Instituției Prefectului.

"Măsurile sunt în dinamică și pot suferi modificări în funcție de evaluarea stării de risc la nivel local", au mai precizat reprezentanții Guvernului în teritoriu. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2751 secunde