Cine vinde droguri în zona Campusului Ovidius

804
Cine vinde droguri în zona Campusului Ovidius - tanarde17aniarestatpentrutrafics-1319053352.jpg
Zece tineri, studenți la diferite facultăți din Constanța, au fost prinși vân-zând droguri în zona Campusului, dar și în baruri ori localuri în care tinerii au obiceiul de a-și petrece timpul liber și de a se distra.
În urma investigațiilor ofițerilor de la Brigada de Combatere a Crimi-nalității Organizate și procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Con-stanța, care au urmărit activitatea "extrașcolară" a studenților suspectați în ultimele trei luni, oamenii legii au reușit să prindă în flagrant zece tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, în timp ce dețineau droguri în vederea comercializării. Aceștia erau pregătiți să scoată pe piață cannabis ambalat în pliculețe porționate.
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate de anchetatori, de la locuințele suspecților au fost ridicate 300 de grame de cannabis, porționate în plicuri din material plastic auto-sigilante, a câte un gram, în vederea vânzării, și 32.000 de lei, bani rezultați din vânzarea drogurilor.
Suspecții le-au declarat procurorilor că drogurile veneau din Spania și că erau trimise prin curierat. În cauză, se fac cercetări și cu privire la acest aspect, urmând a fi identi-ficate persoanele care trimiteau drogurile în țară.
În cazul a doi dintre tineri, care se pare că organizau activitatea de la Constanța în privința vânzării drogurilor, magistrații de la Tribunalul Constanța au luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracțiunilor de trafic și deținere de droguri de risc pentru consum propriu. Celelalte persoane sunt cercetate în stare de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Nu sunt bani  pentru studenți
Pagina a fost generata in 0.2964 secunde