Studenții din provincie vor avea un centru medical în București

552
Studenții din provincie vor avea un centru medical în București - consultatiecuprobleme-1317142191.jpg
Fosta cantină din Regie 2 Grozăvești va fi trasformtă în 2012 într-un centru medical la standarde europene, în care vor primi îngrijiri medicale și în sistem de urgență toți tinerii care învață în București dar au domiciliul în afara orașului, a anunțat, astăzi, primarul general Sorin Oprescu, informează Mediafax.ro.
Primarul general s-a întâlnit, astăzi cu cadrele medico-sanitare din rețeaua de medicină școlară a Capitalei. Cu această ocazie, ediul șef a prezentat obiectivele echipei municipalității pentru următoarele luni în cazul medicinei școlare. Medicii din universități au semnalat faptul că studenții din provincie nu pot beneficia nici măcar de un bilet de trimitere și nici de asistență medicală întrucât au domiciliul în afara Capitalei, iar Oprescu a promis amenajarea până în martie 2012 a unui centru medical în fosta cantină Regie 2 Grozăvești.
"Vom face un centru medical cu permananțe pentru urgențe. Până când vom face un spital studențesc va mai dura. Doamna Andronescu ar vrea să facă un astfel de spital în curtea Politehnicii, dar va dura cel puțin un an. Așa că vom reamanaja spațiul pe care îl avem, în fosta cantină din Regie 2. Cred că, cel mai târziu până în martie, centrul medical va fi gata", a spus Sorin Oprescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2965 secunde