"Ciocolată" cu hașiș

1666
Procurorii din cadrul Direcției pentru Investigarea Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Constanța au dispus trimiterea în judecată a două persoane din Constanța acuzate de comiterea infracțiunii de trafic internațional de droguri de risc.
Ion Constantin Ghencea, zis "Gherghe", și Florentina Văcăriuc, ambii de 34 de ani, din Constanța, concubini, au fost deferiți instanței de judecată, Tribunalul Constanța stabilind primul termen de judecată pentru data de 7 decembrie.
Procurorii DIICOT spun că, la data de 17 martie 2009, Florentina Văcăriuc a fost prinsă în flagrant în timp ce îi vindea unui investigator sub acoperire 100 de grame de hașiș, contra sumei de 60 de lei pentru un gram.
În urma cercetărilor, s-a constatat că drogul a fost adus în țară în luna februarie a aceluiași an, din Italia, de Ion Constantin Ghencea, care i-a spus iubitei sale că este ciocolată și că poate să o vândă "amatorilor de dulciuri".
Procurorii au organizat flagrantul la locuința celor doi inculpați, respec-tiv pe strada Prelungirea Liliacului, din cartierul Km 4-5, unde ei locuiau cu chirie. Cei doi au negat că ar fi implicați în traficul cu hașiș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7503 secunde