Concurs Circula cu un Mercedes furat și cu numere de înmatriculare false

1047

Articole de la același autor

Un bărbat care era urmărit de polițiștii din București a fost prins de omologii lor din Constanța.
Gelu Makkai, de 37 de ani, din Constanța, cu antecedente, era urmărit de polițiștii Secției 3 București pentru comiterea unei înșelăciuni comisă la data de 28 ianuarie 2008 în capitală.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, subinspector Radu Croitoru, în urmă cu câteva zile, polițiștii din București au cerut sprijinul celor din Constanța pentru identificarea unui autoturism marca "Mercedes", Clasa E, de culoare neagră, an de fabricație 2006, și reținerea ocupanților, deoarece mașina era furată și circula cu numere de înmatriculare false.
În urma cercetărilor efectuate, joi, polițiștii de la Compartimentul Trafic și Furturi Auto, din cadrul IPJ Constanța au găsit mașina parcată în zona Dacia. Mai mult, oamenii legii l-au identificat și reținut pe Gelu Makkai, care a pătruns în autoturism cu chei potrivite și a încercat să-l pornească.
Luat la întrebări de oamenii legii, el nu a putut prezenta actele de proveniență ale mașinii. În momentul reținerii, Makkai nu a opus rezistență și a fost condus la sediul Secției 1, urmând a fi predat pentru cercetări lucrătorilor Secției 3 Poliție București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2312 secunde