Clipe de panică pentru un cuplu și bebelușul lor! La un pas de tragedie, pe ape

494
Clipe de panică pentru un cuplu și bebelușul lor! La un pas de tragedie, pe ape - rohdsantamariadepiatra2-1717865345.jpeg

Articole de la același autor


Trei persoane, doi adulţi şi un copil de 8 luni, aflate la scăldat pe râul Strei, în localitatea Streisângeorgiu, oraşul Călan, au fost salvate de pompierii din Hunedoara şi Deva, după ce au rămas izolate, în această după-amiază, pe o insulă formată în urma deversării apei dintr-un lac de acumulare al unui baraj aflat în amonte, pe cursul apei, a informat, sâmbătă, ISU Huendoara.


Cuplul şi copilul au fost duşi în siguranţă la mal, unde au fost evaluaţi medical de către echipajul SMURD. Ei au refuzat transportul la spital.


"La sosirea salvatorilor, cele trei persoane se aflau pe o suprafaţă de uscat neatinsă încă de apa care, în urma deversării controlate, curgea învolburată şi cu un volum din ce în ce mai mare. Misiunea pompierilor a fost deosebit de dificilă pentru că s-a identificat cu greu o porţiune de pe mal de unde au putut fi trimise echipajele cu bărcile de salvare. În timpul operaţiunii de deplasare spre locul unde se aflau persoanele izolate, salvatorii au ţinut legătura, prin telefon, cu tatăl copilului, pentru a evita eventualele atacuri de panică din partea mamei, aflată cu copilul în braţe", a precizat ISU Hunedoara, conform Agerpres. 



Sursa preluare foto: Wikipedia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3982 secunde