Club de noapte amendat pentru muzica dată la refuz

499
Club de noapte amendat  pentru muzica  dată la refuz - dt85abig-1341755257.jpg
Sezonul estival este în toi, turiștii iau cu asalt litoralul, în special în week-end-uri, în consecință și oamenii legii au demarat controalele pentru a se asigura că sunt respectate prevederile legale și toate condițiile pentru un sejur de neuitat.

La sfârșitul săptămânii trecute, reprezentanții autorităților au organizat două acțiuni de control, soldate cu 33 de sancțiuni contravenționale.

Printre unitățile verificate, s-au numărat și cluburile din Eforie Nord. În urma controlului, polițiștii Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Poliției Constanța îl cercetează în libertate pe Daniel Tudor, de 42 de ani, din Medgidia, administrator al clubului Heaven. El este acuzat că a difuzat muzică în scop comercial, fără a deține autorizațiile necesare și fără a respecta nivelul maxim admis de zgomot. De altfel, nu este prima dată când clubul este amendat, aceeași măsură fiind luată și cu ocazia con-troalelor efectuate în anii trecuți.

De asemenea, comisarii Gărzii Finan-ciare au sancționat firma cu 8.000 de lei, după ce s-a constatat că în casa de marcat nu erau înregistrate venituri în valoare de 2.650 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Aveți grijă, se fură din mașini!
Pagina a fost generata in 1.0336 secunde