Clubul ISIS a premiat cei Zece Oameni de Valoare ai Constanței / Galerie FOTO

505
3

Articole de la același autor

Ajunsă la a patra ediție, Gala "Zece Oameni de Valoare pentru Constanța" a adus în fața con-stănțenilor și nu numai personalitățile care și-au pus amprenta asupra dezvoltării orașului și județului de la malul mării. Personalitățile au fost propuse de constănțeni (în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2013), din rândul constănțenilor, și votate (în perioada 6 ianuarie - 28 februarie 2014). În toată această perioadă, persoanele propuse au primit zeci, sute și chiar mii de voturi. 
Vineri, 7 martie, la Casa de Cultură din Constanța a avut loc festivitatea de premiere, în prezența directorilor de instituții, oamenilor de cultură, academicienilor, amicilor și rudelor. 
Se impune menționat că voturile acordate de constănțeni au contat în pondere de 60%, restul de 40% fiind ponderea acordată de membrii comitetului director al Asociației Clubului Isis, organizatoarea evenimentului. 
Printre câștigătorii galei "Zece Oameni de Valoare pentru Con-stanța", se numără: Constantin Dina, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Constanța, la categoria Medicină, Corala Ortodoxă Armonia, la categoria Cultură și Artă, senatorul Alexandru Mazăre, la categoria Politică, Ramona Dospinescu, la categoria Adminis-trație, Carmen Lungu, director Crucea Roșie Constanța, la categoria Dezvoltarea Societății, Ionuț Galani, la categoria Muzică și Divertisment, tenismena Simona Halep, la categoria Sport, Centrul Comercial Maritimo, prin Marius Rădulescu, la categoria Lumea afacerilor. 
La finalul festivității de premiere, artistul Ovidiu Lipan Țăndărică, alături de prietenii săi, Stelu Enache și Fanfara "Zece prăjini", a susținut un recital de excepție. 
"Cea de-a patra ediție a Galei Zece Oameni de Valoare pentru Constanța s-a încheiat, însă noi vom continua reconstrucția morală. Provocare, inițiativă, oameni implicați, voluntariat, energie, entuziasm, încredere, deschidere, noutate, responsabilitate - acestea au reprezentat esența evenimentului. Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți la eveniment și care ne-au susținut prin mesaje de încurajare", a transmis echipa Asociației Clubul Isis. 
Reamintim că evenimentul este organizat de Asociația Clubul Isis, cu sprijinul Spitalului Privat Isis care, în aceeași zi, a celebrat cinci ani de activitate. 


Comentează știrea

Horus (fiul lui Isis)
11 martie 2014
Mai mult decat PENIBIL !!!

Penibil si jenant acest clasament ! In afara fetei aleia Halep , restul sunt niste nulitati... Daca si cutra aia Ramona , care a facut copil cu mustaciosul ala Petrica Munteanu si-l creste semianalfabetul Dospinescu a ajuns sa fie luata in calcul !?! Sau, muierea aia de la Crucea Rosie care crede ca este necesar sa ne invate cum se fac sarmalele la o emisiune , desigur pe TV Neptun...?!? Ce sa mai zici de "medicul" Dina , care ar trebui sa se imprieteneasca cu Ciuvica , ptr ca nici lui nu i-a placut sa practice medicina... Numai pentru faptul ca Isis are terenul dat de mascariciul primar drogat a trebuit sa va coborati in asemenea hal ??? Desigur ca nu e nicio surpriza intr-un asemena oras de prosti , unde un marinar care se da "jurist" dupa ce a cumparat o diploma de "drept" conduce CJAS , dar parca prea e de rahat clasamentul ! Chiar daca Isis este si zeita magiei in mitologia egipteana , magia voastra nu a reusit de data asta !

un cetatean
11 martie 2014
rusine mare

E și mai complicat. Un spital privat îi dă șpagă un premiu directorului de la direcția sanitară și nimeni nu se supără iar directorul nu refuză. În general toate premiile au acoperire de la gașca lui Mazăre și ei lasă impresia că noi nu știm iar cine trebuie se face că plouă. Vai de mine Constanța în ce cloacă trăiești.

Lululemon Outlet
15 martie 2014
Lululemon Outlet

Lay Moncler Sale it was difficult to decide which was most theirll Lululemon Outlet Online in Moncler Outlet kent hugh de to the alodiaries o, to pass the hot weather term in the went ashore wit. Lululemon Outlet http://myhair365.com/sale/lululemonoutlet.php

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Sănătate : Cupa ISIS la fotbal pentru cei mici
Pagina a fost generata in 0.6182 secunde