O nouă campanie "Donator de Zâmbete", la Constanța

98
O nouă campanie

Articole de la același autor

Știm că există copii abandonați sau care provin din familii sărace, pentru care o jucărie este un vis. Cu gândul la acești copii, Clubul Isis a creat campania "Donator de zâmbete", pentru a le acorda micuților șansa la o copilărie mai fericită. Echipa Clubului Isis se deplasează periodic în localitățile defavorizate din județul Constanța pentru a împărți hăinuțe, cărți, jucării și alimente acestor copii și familiilor lor și pentru a se îngriji de sănătatea lor prin controale medicale și tratamente gratuite, consiliere privind planningul familial și contracepția. În primii doi ani, echipa a reușit să aducă zâmbete pe chipurile a peste 800 de copii.

De aceea, voluntarii Isis și partenerii lor, Asociația United Hands România și Chicco lucrează în această perioadă pentru a pregăti o nouă acțiune de ajutorare.

Astfel, Caravana "Donator de Zâmbete" poposește pe 12 octombrie în comuna Dorobanțu din județul Constanța.

Și tu poți ajuta cele 100 de familii și copiii lor, aducând la Spitalul Isis hăinuțele și jucăriile pe care vrei să le donezi. Depozitează-le în camera special amenajată, locul în care se strâng darurile pentru familiile greu încercate de viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8926 secunde