Să donăm zâmbete copiilor din satele constănțene!

83
Să donăm zâmbete copiilor din satele constănțene! - zambet-1380282183.jpg

Articole de la același autor

Toamna aduce o nouă campanie Donator de Zâmbete! Voluntarii Isis și partenerii lor - Asociația United Hands România și Chicco - lucrează în această perioadă pentru a pregăti o nouă acțiune de ajutorare.


Caravana "Donator de Zâmbete" poposește pe 12 octombrie în satul Dorobanțu din județul Constanța. Fiecare dintre noi poate ajuta cele 100 de familii din localitatea Dorobanțu și pe copiii lor, donând hăinuțe și jucării. Acestea vor fi adunate la sediul Spitalul Privat Isis. 


De menționat că, odată cu voluntarii Asociației Clubului Isis, în localitatea constănțeană vor merge și medicii pediatri, care vor consulta copiii. 


"Știm că există copii abandonați sau care provin din familii sărace, pentru care o jucărie este un vis. Cu gândul la acești copii, Clubul Isis a creat campania "Donator de zâmbete", pentru a le acordă micuților șansa la o copilărie mai fericită", au arătat reprezentanții asociației. 


Echipa Clubului Isis se deplasează periodic în localitățile defavorizate din județul Constanța pentru a împărți hăinuțe, cărți, jucării și alimente acestor copii și familiilor lor și pentru a se îngriji de sănătatea lor prin controale medicale și tratamente gratuite, consiliere privind planningul familial și contracepția. În primii doi ani ae fost aduse zâmbete pe chipurile a peste 800 de copii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3087 secunde