Ce faceți dacă prichindelul se îmbolnăvește în vacanță?

259
1
Ce faceți dacă prichindelul se îmbolnăvește în vacanță? - isisfloracopii26iulie-1376915841.jpg

Articole de la același autor

Vacanța pe litoral, împreună cu copiii, nu trebuie să fie umbrită de griji și boală! De aceea, atrag atenția medicii, trebuie să fiți pregătiți. Nu uitați să luați de acasă o trusă medicală de concediu, care să cuprindă, neapărat, crema cu factor de protecție ridicat, potrivită pentru cel mic, antitermice (pentru cazurile în care cel mic va face febră), antihistamice (pentru episoadele de alergie sau urticarie), antivomitive (ținând cont că alimentația inadecvată, schimbarea mediului sau răul de mașină pot provoca stări de greață sau amețeli). Consultați, însă, doctorul sau farmacistul în achiziționarea medicamentelor!




Dar, cel mai important: amânați concediul dacă cel mic este bolnav. "Am avut numeroase cazuri în care părinții ne-au spus că cei mici se simțea rău de acasă, dar au venit totuși la mare. Aici, însă, starea lor s-a agravat", ne-au spus cadrele medicale de la Centrul multifuncțional Flora. 


De asemenea, prevăzători trebuie să fie și cei care știu că sunt suferinzi de diverse afecțiuni cronice, să meargă la medicul curant pentru tratament și să nu-și uite medicamentele acasă. 


Totodată, medicii atrag atenția că expunerea la temperaturile ridicate are consecințe atât asupra sănătății celor mici, cât și a celor mari.


"Transpirația excesivă provoacă pierderi de săruri minerale și deshidratare", a subliniat dr. Adrian Barbu, medic neurolog. În consecință, preocupați-vă ca cel mic să consume suficiente lichide și consumați alimente preparate corespunzător.
Turiștii care au nevoie de consultații și tratamente se pot adresa Centrului multifuncțional Flora, situat la parterul hotelului cu același nume, de altfel singura unitate medicală din stațiunea Mamaia. Aici găsiți specialiști cardiologi, reumatologi, de medicină internă, gastroenterologie, chirurgie generală, ORL, ginecologie și ortopedie. 


Numerele de telefon unde puteți obține mai multe date sunt 0744 URGENT, 0374/911.000, 0754/227.060, iar adresa de e-mail [email protected]




Comentează știrea

anutul tau este aici
16 octombrie 2013

foarte deosebit imi place ceva similar si exceptional este aici anunturi-gratuite.wzy.ro anutul tau este aici http://anunturi-gratuite.wzy.ro/

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 August 2013
Stire din Diverse : Aqua-park la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.3003 secunde