Cât costă adrenalina pe litoral

1196
Cât costă adrenalina pe litoral - banana1310060549-1376916679.jpg

Articole recomandate

Turiști dornici de adrenalină sau de o plimbare în largul mării pot merge la baza de agrement situată în zona Iaki-Riviera. Aici aveți la dispoziție skijet-uri, plimbări cu banana și cu salteaua. 




Pentru o plimbare cu banana veți scoate din buzunar 20 de lei de persoană, iar numărul minim de persoane pentru o plimbare este de două. Dacă plimbările cu banana sunt deja renumite, iată că patronii bazei de agrement s-au gândit la ceva nou. Este vorba despre o plimbare cu salteaua. O astfel de plimbare decurge în cel mai rapid mod posibil, salteaua fiind trasă de un skijet, iar în largul mării răsturnată, o invenție tocmai bună pentru cei dornici de adrenalină. 




Pentru o astfel de plimbare trebuie să scoateți din buzunar 35 de lei de persoană. Dacă plimbările cu banana și salteaua sunt accesibile mai pentru toată lumea, o plimbare cu skijetul este pentru cei mai pretențioși. Pentru o plimbare de 10 minute trebuie să scoateți din buzunar 100 de lei iar pentru o plimbare de 30 de minute 200 de lei. Pe skijet pot urca maxim două persoane sau doi adulți și un copil.


Mihaela UNGUREANU




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 August 2013
Stire din Diverse : Aqua-park la Năvodari
Pagina a fost generata in 1.7493 secunde