Singurul centru medical de urgență din Mamaia

604
Singurul centru medical de urgență din Mamaia - centrumultifunctionalurgentaisis-1373612272.jpg

Articole de la același autor

Evitați expunerea prelungită la soare, iar dacă simțiți că sănătatea vă joacă feste, adresați-vă de urgență unui medic. În stațiunea Mamaia, există un Centru multifuncțional, care acordă îngrijiri medicale non-stop, consultații, tratamente și spitalizare de zi, cât și analize medicale. 




Unitatea medicală este situată la parterul hotelului Flora, dispune de 22 de rezerve, dar și un departament de Terapie Intensivă. De menționat că aici puteți găsi specialiști de medicină internă, gastroenterologie, neurologie, reumatologie, obstetrică ginecologie, ORL, ortopedie, endocrinologie. Aici se pot adresa atât constănțenii, dar și turiștii care se află în vacanță și au nevoie de un consult medical. 


Mai multe informații puteți obține la numerele de telefon 0744 URGENT, 0374 911 000, 0754 22 70 60, dar și la adresa de e-mail [email protected]


Iată ce spune dr. Adrian Barbu, medic specialist neurolog, despre cum se manifestă hipertermia și când trebuie neapărat să cereți ajutorul unui medic: "Bolnavul are stări de neliniște, senzație de sete, din cauza deshidratării prin transpirație, oboseală, amețeli, confuzie, tulburări respiratorii și cardiace, crampe musculare. Treptat, starea bolnavului se deteriorează dacă nu este scos din mediul cald, instalându-se tulburări circulatorii și metabolice, evoluând spre comă și deces". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Iulie 2013
Stire din Diverse : La adunat de scoici
Pagina a fost generata in 0.5647 secunde