Ce sporturi poți face în vacanța la mare

407
Ce sporturi poți face în vacanța la mare - sportdanspiscina-1373365753.jpg

Articole de la același autor

 Deși vacanța la mare trebuie să însemne relaxare și răsfăț, nu trebuie să-ți neglijezi condiția fizică. Un stil de viață sănătos presupune, înainte de toate, mișcarea fizică. Iată ce sporturi poți practica dacă te afli în concediu pe malul mării. 


Plimbări cu ski jet-ul. Pe tot litoralul românesc vei găsi schi-jeturi de închiriat. Acest sport îți antrenează toți mușchii și îți crește și adrenalina. Ultima "modă" în materie de plimbări cu ski jet-ul este stand-up ski jet, care funcționează pe aceleași principii ca un ski jet normal, numai că trebuie să stai în picioare pe el. Prețurile pornesc de la 150 de lei 15 minute și ajung la 300, în funcție de locația în care alegi să practici acest sport. 


Mersul pe bicicletă. Este un sport pe care îl poți practica cu ușurință și cu bani puțini. Mersul pe bicicletă îți antrenează în special mușchii fesieri și ai picioarelor și îți menține o condiție fizică de invidiat. 


Exerciții fizice pe plajă. Sunt nenumărate exerciții pe care le poți face la malul mării. Fie alergi, dacă nu te interesează decât menținerea corpului, fie aprofundezi exercițiile și alternezi între cele pe apă și cele pe nisip. Exercițiile pe plajă sunt cele mai eficiente, potrivit specialiștilor. 


Aqua Gym. Aceste exerciții fizice în apă au devenit din ce în ce mai cunoscute, acționând ca un masaj asupra corpului, contribuind la ameliorarea circulației sanguine, limfatice și a celulitei. 


Schi nautic. Unul dintre cele mai dificile, dar și cele mai costisitoare sporturi pe apă, schiul nautic este perfect pentru cei care vor să simtă doze puternice de adrenalină. Schiul nautic se practică pe apă, cu condiția ca o altă persoană (aflată într-o șalupă, schi-jet etc.) să te tragă cu o funie, cu o viteză foarte mare. Prețurile pornesc de la 200 de lei 15 minute. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.212 secunde