Masaj cu uleiuri aromatice, la Sanatoriul Balnear Mangalia

710
1
Masaj cu uleiuri aromatice, la Sanatoriul Balnear Mangalia - masaj-1373366790.jpg

Articole de la același autor

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia și-a dezvoltat în ultimul timp segmentul de SPA - Wellness, seria de proceduri efectuate în unitatea din sudul litoralului generând relaxare și o stare de bine în general în rândul turiștilor și constănțenilor care apelează la aceste servicii. 
Printre procedurile de care puteți beneficia la sanatoriu, se numără și masajul cu uleiuri aromatice. "Acest tip de masaj este unul general, al întregului corp, care are ca scop eliminarea rapidă a oboselii, relaxarea musculară și generarea unei stări generale bune. Masajul este extrem de eficient în cazul stărilor de oboseală accentuată. Se efectuează, de regulă, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimulează starea de bine și relaxarea conform aromoterapiei", explică specialiștii secției SPA - Wellness. 


Turiștii care aleg să beneficieze de serviciile Sanatoriului Balnear Mangalia se pot caza chiar la hotelul unității, pentru a fi cât mai aproape de baza de tratament. Hotelul Callatis (două stele) este situat pe faleza de sud a orașului, la câțiva pași de portul turistic și plaja Mangalia, înconjurat de verdeață și de istorie, dar și foarte aproape de arterele comerciale și principalele instituții locale. 
Comentează știrea

Handbags Outlet
30 octombrie 2014
Handbags Outlet

Masaj cu uleiuri aromatice, la Sanatoriul Balnear Mangalia | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Hermes Kelly Bag Buy Uk http://shalomlove.or.kr/images/hermes-kelly/luxury-hermes-kelly-bag-buy-uk-belt-for-elegant-lady.asp Handbags Outlet http://www.fableconcepts.com/images/hermes-bags/handbags-outlet-is-available-in-usa.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.412 secunde