Luptele pe nisip, cap de afiș la Jocurile Sportive ale Mangaliei

285
Luptele pe nisip, cap de afiș la Jocurile Sportive ale Mangaliei - lupte-1373366672.jpg

Articole de la același autor

Începând din data de 26 august, pe plaja "Laguna" din Mangalia, se vor desfășura întrecerile Jocurilor Sportive ale Mangaliei, organizatori fiind Clubul Sportiv Mangalia, Asociația Sportivă Municipală Callatis mg și Primăria Municipiului Mangalia. Ca de fiecare dată, capul de afiș al reuniunii îl vor ține luptele pe nisip, dar și celelalte dueluri - la fotbal, volei, rugby, yachting, șah, box și, în premieră, haltere - se anunță cel puțin la fel de disputate. 




"Luptele sunt de mare tradiție, aici, la Mangalia, motiv pentru care am invitat la turneu foști mari campioni ai României, precum Ion Draica sau Gheorghe Berceanu. O surpriză plăcută a venit din partea Federației Române de Haltere, care și-a anunțat, pentru prima oară, participarea. Inclusiv președintele forului, Nicu Vlad, va veni la turneul de pe litoral, care începe în data de 26 august", a declarat, pentru "Litoral", președintele CS Mangalia, prof. Ionel Luca. 


În concursul de haltere, pe podiumul special amenajat pe arena "Laguna", din Constanța vor urca sportivi de la CS Farul și LPS "Nicolae Rotaru" CSS, de organizare ocupându-se antrenorul Angheluș Beșleagă. 


"Pentru noi, este un motiv de bucurie includerea halterelor în programul Jocurilor Sportive ale Mangaliei. Este o oportunitate excelentă de a promova în fața turiștilor o disciplină care a lansat mulți campioni ai României", a declarat președintele FR de Haltere, Nicu Vlad. Protagoniștii Jocurilor vor fi invitați și la o Seară a Campionilor, eveniment de la care nu va lipsi nici primarul Mangaliei, Cristian Radu. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Iulie 2013
Stire din Diverse : La adunat de scoici
Pagina a fost generata in 0.6868 secunde