Rugby pe plajă, bere rece și distracție până a doua zi în zori!

394
2
Rugby pe plajă, bere rece și distracție până a doua zi în zori! - rugby1373367267-1373367356.jpg
Litoralul românesc se pregătește să găzduiască o nouă competiție de rugby pe plajă. Este vorba de turneul destinat echipelor de amatori, desfășurat la Constanța în plin sezon estival: After Work Rugby Beach Series. 




Competiția se va ține sâmbătă, 13 iulie, cu începere de la ora 9.00, pe plaja Alemannia Beach din nordul stațiunii Mamaia. Toți cei interesați sunt așteptați să se bucure de "rugby pe plajă, baie în mare, bere rece, grătare și distracție până a doua zi în zori!", așa cum sună și motto-ul evenimentului. 


Organizatorii turneului sunt Rechinii Constanța, Asociația Județeană de Rugby Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Arlechinii București, iar principalul partener este Alemannia Sportcafe. 


În competiție, s-au înscris deja mai multe echipe cu mai mult sau mai puțină experiență, printre viitorii participanți putând fi regăsiți: Jandarmii București (proaspăt câștigătoare a primei etape After Work Rugby 10s), Moromeții (câștigătoare a Bucharest Rugby 10s), Arlechinii București, Samuraii București, alături de gazdele de la Rechinii Constanța, precum și Marina Mangalia.




Comentează știrea

wgxbxt
21 mai 2014
VmAwGNFMFHrfbOCYkGp

Rk5kge zidanqmnogdm, [url=http://fjoftphphkhl.com/]fjoftphphkhl[/url], [link=http://xwbjohbwqyjk.com/]xwbjohbwqyjk[/link], http://exuknqwxauer.com/

ACUBBZLQNfBYgCgBuk
12 octombrie 2016
RrnGqTNaggdCvvEx

WSC6xC bigukigokeig, [url=http://nkezygnbttfl.com/]nkezygnbttfl[/url], [link=http://rynndozaalhe.com/]rynndozaalhe[/link], http://reabzvcpwxja.com/

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Iulie 2013
Stire din Diverse : La adunat de scoici
Pagina a fost generata in 0.8945 secunde