Cocaina din Columbia a ajuns în România în pământ de flori. Drogurile valorează sute de milioane de euro

600
Cocaina din Columbia a ajuns în România în pământ de flori. Drogurile valorează sute de milioane de euro - cocaina-1657209760.jpg

Articole de la același autor

Cocaina celui mai mare dealer de droguri din Columbia a ajuns în România în pământul de flori. DIICOT cerne situaţia şi caută prafurile, potrivit Antena3.ro


Expresia pământ de flori a căpătat valenţe internaţionale. Captură de droguri record la Arad. Cocaină de sute de milioane de euro găsită în pământ de flori.

Substanţa a fost produsă în Columbia, acolo unde traficanţii au amestecat-o cu pământ şi au ambalat-o.

În urmă cu o săptămână, cei doi bărbaţi implicaţi în traficul de droguri au încercat să îi vândă unui poliţist sub acoperire 100 de grame de cocaină. Atunci, autorităţile au pus în aplicare 7 mandate de percheziţie în urma cărora au fost descoperite 32 de kilograme de droguri şi sume mari de bani. Cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Au depus o contestaţie care a fost respinsă.


În încercările anchetatorilor de a afla de unde sunt substanţele interzise, inculpaţii au mărturisit că acestea sunt amestecate cu pământul de flori vândut la un magazin din Arad. Forţele de intervenţie au mers imediat la faţa locului.


În urma descinderilor autorităţile au confiscat 610 saci cu pâmânt de flori care ar fi amestecat cu cocaină. Separarea drogurilor, care valorează sute de milioane de euro pe piaţa neagră, se face după o reţetă ştiută doar de traficanţii din Columbia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5103 secunde