Ce pot ascunde coletele ce vin din Spania?

Concurs Cocaină în sticle de șampon!

609
Cocaină în sticle de șampon! - fb1d776101435e60931cb6c3904d1872.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 35 de ani, din Constanța, a fost arestat de magistrații constănțeni,
el fiind destinatarul unui colet "misterios", venit din Spania, în care, în flacoanele de șampon se afla cocaină.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța spun că, în baza unor informații potrivit cărora, în România, ar fi intrat un colet în care s-ar afla o importantă cantitate de cocaină, au acționat în vederea identificării persoanei care figura drept destinatar.
Așa s-a ajuns la persoana lui Emil Mitrofan, de 35 de ani, din Constanța, cel care apărea pe colet ca fiind destinatarul acestuia. Deși în actele privind expedierea pachetului erau trecute obiecte personale, printre care și mai multe flacoane cu produse cosmetice, la verificarea coletului anchetatorii au avut o surpriză de proporții. În flacoanele în care trebuia să se afle șampon, procurorii au descoperit, disimulată, cantitatea de 100 de grame de cocaină.
Coletul venise din Spania și trebuia să ajungă la Mitrofan printr-o firmă de curierat. Procurorii spun că inculpatul s-a deplasat tocmai la Galați pentru a ridica pachetul, moment în care a și fost prins de procurorii de la DIICOT și polițiștii de la Crimă Organizată.
În fața procurorilor, tânărul s-a prevalat de dreptul la tăcere, refuzând să dea detalii anchetatorilor despre persoana care a expediat cocaina.
Emil Mitrofan a fost prezentat magistraților de la Tribunalul Constanța, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 de zile. Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța, care au judecat recursul declarat de constănțean, au considerat că probele care se află la dosar sunt suficiente pentru a-l ține după gratii pe tânăr.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Bătrână dispărută de acasă
Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Patru persoane ucise în ambulanță
Pagina a fost generata in 2.2331 secunde