COD GALBEN de ninsori viscolite, la Constanța!

813
COD GALBEN de ninsori viscolite, la Constanța! - codgalben-1580810815.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vreme rea pentru zona Dobrogei și județul Constanța.

Începând de mâine dimineață, de la ora 8.00 și până joi dimineață, la ora 10, sunt așteptate intensificări ale vântului, ninsori viscolite în zonele montane, Moldova și local în Muntenia și Dobrogea.

Astfel, în intervalul menționat, în regiunile estice vor fi precipitații, la început ninsori în zona de munte și în nordul Moldovei și mai ales ploi și lapoviță în rest, iar spre seară și noaptea vor predomina ninsorile.

La munte, în nordul și centrul Moldovei, iar din orele serii și în sudul Moldovei, Dobrogea și în cea mai mare parte a Munteniei va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări susținute, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității. Rafalele vor depăși 60 – 70 km pe oră, iar în zona montană 90 – 100 km pe oră.

În a doua parte a zilei de miercuri, 5 februarie, și în prima parte a nopții de miercuri spre joi, vântul va fi intens și în regiunile vestice și centrale, iar rafalele vor depăși 55 – 60 de km pe oră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4529 secunde