Colaborare de succes a polițiștilor români cu cei din Bulgaria

101
Colaborare de succes a polițiștilor români cu cei din Bulgaria - cooperaredesuccespolitistiromani-1390125055.jpg

Articole de la același autor

Prima serie de polițiști români care a desfășurat activități comune de ordine și siguranță publică, alături de polițiști bulgari, în stațiunea montană Bansko, și-a încheiat misiunea cu succes. Alți doi polițiști români continuă misiunea. 


Reamintim că în perioada 16 decembrie 2013 - 16 martie 2014, trei serii a câte doi polițiști români, toți cunoscători ai limbii bulgare, desfășoară activități de siguranță publică în cadrul unor patrule comune cu polițiștii bulgari, în stațiunea turistică Bansko, din Bulgaria. Pe parcursul primei serii, cei doi polițiștii români au consiliat 245 de turiști români și au efectuat 17 verificări în bazele de date. 


De asemenea, au participat, alături de omologii bulgari, la 27 de intervenții la evenimente, cele mai multe vizând aplanarea unor stări conflictuale, ridicarea de autovehicule parcate ilegal și solicitările făcute în urma operațiunilor de schimb valutar, datorită diferențelor dintre cursul afișat și cel practicat.


Este al patrulea an în care se organizează asemenea misiuni, activitățile anterioare bucurându-se de apreciere din partea turiștilor din România, care au avut astfel posibilitatea de a se adresa direct polițiștilor români pentru soluționarea unor probleme, deși se aflau pe teritoriul altui stat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2906 secunde