Peste 300 de șoferi, prinși în ofsaid de rutieriști, într-o singură zi

175
Peste 300 de șoferi, prinși în ofsaid de rutieriști, într-o singură zi - img1599-1389862856.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni au organizat, în ultimele 24 de ore, o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care se urcă la volan cu diverse nereguli. Astfel, oamenii legii au dat nu mai puțin de 343 de sancțiuni contravenționale. 222 de șoferi au fost amendați pentru că au fost prinși conducând fără a avea centura de siguranță.


De asemenea, 49 de conducători auto au fost prinși și amendați pentru că au apăsat prea tare pe pedala de accelerație. De asemenea, șase cetățeni au fost sancționați pentru că au traversat prin loc nepermis. 


"Înainte de a pleca la drum chiar dacă nu mergeți departe, nu uitați să vă cuplați întotdeauna centura de siguranță, atât dumneavoastră cât și pasagerii. În cazul în care transportați copii  cu o înălțime de până la 1.35 metri, folosiți un scaun special prevăzut cu dispozitiv de siguranță.


Centura de siguranță este cel mai important element de siguranță pasivă destinat protecției pasagerilor. Înălțimea centurii trebuie reglată astfel încât aceasta să nu treacă de mijlocul umărului și nu peste gât", precizează Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1892 secunde