Concurs Comerț ilicit și furturi de fier vechi, contracarate de jandarmi

364

Articole de la același autor

Joi, 7 februarie a.c., în jurul orei 22,30, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "TOMIS", care patrula în zona adiacentă portului Constanța, a depistat pe Daniel C., de 21 de ani, din Constanța, care furase din incinta portului 160 kg fier vechi.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării, locotenent colonel Sorin Mustățea, tânărului i-au fost întocmite actele procedurale necesare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea continuării cercetărilor.
A doua zi, respectiv 8 februarie a.c., în jurul orei 10,30, jandarmii au depistat în zona unui hotel de pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiul Constanța, pe Cornel C., de 27 de ani, cu domiciliul stabil în județul Argeș, care comercializa fără a deține autorizație și acte de proveniență a mărfii, cinci parfumuri, două bluzoane și un costum sport, inscripționate cu nume de mărci renumite. Tânărul a fost sancționat contravențional, cu suma de 1.000 de lei, conform Legii 12/1990, pentru comerț ilicit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8208 secunde