Comisarul Marcel Stoian audiat în dosarul furtului de uree în care sunt implicați și polițiști de la Transporturi

364
Astăzi, magistrații de la Tribunalul Constanța au continuat audierile de martori în dosarul furtului de uree de anul trecut, din luna aprilie, din vagoanele care circulau pe ruta Valu lui Traian și Palas, și în care complici au fost inclusiv polițiști de la Transporturi.
Judecătorii l-au audiat pe comisarul Marcel Stoian, ofițer în cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța.
Comisarul Stoian a declarat că, în timp ce supraveghea zona alături de un alt coleg, a observat mai multe persoane care încărcau îngrășământul chimic în saci.
După ce au descins jandarmii, comisarul Stoian a aflat că una dintre autoutilitare a efectuat deja un transport cu uree chiar acasă la unul dintre șoferii care se aflau în zonă.
"I-am întrebat pe cei patru polițiști care se aflau la fața locului ce caută acolo, iar ei mi-au spus că l-au sunat pe proprietarul mărfii, care le-ar fi spus că nu-l interesează îngrășământul chimic aflat pe marginea căii ferate. Nu sunt sigur că cele relatate sunt reale", a ținut să precizeze Stoian.
Tot Stoian le-a mai spus judecătorilor că "există situații în care lucrătorii de poliție asigură paza mărfii până la sosirea proprietarului, dar refuz să cred că se implică în recuperarea ei".
Pentru că magistratul a întrebat care este părerea sa cu privire la faptul că polițiștii respectivi se aflau la locul respectiv deși nu aveau ce căuta acolo, Stoian a încercat să fie diplomat. El a spus că "este posibil ca ei să se fi aflat acolo pentru a-și însuși marfa, așa cum este posibil să fi fost acolo pentru recuperarea mărfii pentru societatea care o deținea".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4935 secunde