Comisarul șef Adi Tobă s-a întors la Garda de Coastă

615
7
Comisarul șef Adi Tobă s-a întors la Garda de Coastă - delfinariuaditoba7-1361391014.jpg
Comisarul șef Adi Tobă, fostul șef al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră, a fost împuternicit, începând cu 18 februarie, în fruntea Grupului de Nave Mangalia, din cadrul Gărzii de Coastă. 

Din 2010, de când a fost demis de la conducerea Poliției de Fron-tieră Constanța și până în prezent, polițistul a lucrat ca ofițer specia-list în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, la Supravegherea și controlul frontierei de stat. 

Postul în care a fost împuternicit a fost ocupat, anul trecut, și de comisarul șef Dumitru Radu, după demiterea din fruntea Gărzii de Coastă. 

Comentează știrea

Cunoscator la Garzii de Coasta
21 februarie 2013
Adi Toba = un profesionist

Pacat de energia pe care si-o consuma unii cu " soparle " . D-l comisar sef Toba Adi a facut dovada calitatilor si eficientei sale pe parcursul anilor cat a fost sef la Politia de frontiera Constanta . Era spaima braconierilor turci si nu numai . Periodic vedeam cu totii la TV vase turcesti mitraliate si calcan confiscat , tiruri cu marfa de contrabada confiscata si altele . Un om care a stiut sa-si pretuiasca subordonatii si sa-i stimuleze in munca . Daca aveai o problema .. intotdeauna gaseai intelegere si sprijin . Ce s-a intamplat dupa dumnealui ... stim cu totii . Il dorim inapoi sef la Garda de Coasta si cu siguranta va fi un castig pt. toti constantenii si imaginea M.A.I.

codrin
21 februarie 2013
toba

In sfarsit, o veste buna si pentru noi, cel care l-am cunoscut si lucrat cu dumnealui . Bine ati revenit !

in sfarsit a venit din nou betivul
21 februarie 2013
pulimea pfr

un boschetar ordinar il stie toata politia de frontiera si nu numi, dar asta e romanica, multa mizerie si coruptie, dar cand nu va mai fi ..........? gunoaiele se arunca la tomberoane ca acolo le e locul.

Mitica
22 februarie 2013
psihologii

Mai fetito ... tie chiar ti-e dor de stat pe sub birouri asa cum ai facut pt barbatutau de a ati ajuns mari politisti din teribili psihopati (pardon psihologi?). Nu va linistiti deloc.

CUTIA PANDOREI
22 februarie 2013
PENTRU PERS. DE LA POZ.4

STAI FARA GRIJA!!! AM CERCETAT SI TI-AM IDENTIFICAT I.P.-ul ! RABDARE SI SANATATE SA AVEM CA SA VEZI CE URMEAZA!!?? CREZI CA NU PLATESTI DACA BELESTI P.? MAI BINE AI BELI OCHII DACA PROSTIA TE CONDUCE SI MAI ALES INVIDIA ORI FRUSTRARILE ADUNATE IN ANI!~~~TOTI PLATIM CAND NE VINE VREME. AI RABDARE SI-AI SA VEZI SI UNA DIN CELE 7 MINUNI ALE LUMII DUPA CE VEI VEDEA MINUNEA DIVINA. PA SI PU...LA GARA!

cu grija ca ameteste
22 februarie 2013
schimba-i poza fa

Schimba-i dracului poza betivanului asta! nu vezi ca e de pe vremea cand avea cosuri pe nas? acum e un boschi fara pereche - traisca Olaneanu ca-l duce prin popi sa-i descante de deochi si farmece! Daca ai actualiza fotografia astuia ai vedea ca e un nenorocit oropsit de bautura cocosat congestionat si alcoolic! atat si nimic mai mult. De ce l-or fi lasat nevestele? Pacat de copiii lui!...

In patru labe...Mars!!
23 februarie 2013
pentru "4"

Esti prastie. E bine ca nu m-ai recunoscut pentru ca va pot lucra de aproape chiar de langa voi. Daca ar fi doar unul dusmanul lui Toba-dar are cu carul si el sarmanul! Joc de glezna si ciocu mic!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3927 secunde