Comisarul șef Viorel Ifrim a plecat la ceruri

1377
Șeful Sectorului Poliției de Frontieră Pardina, comisarul șef Viorel Ifrim, va fi condus, astăzi, pe ultimul drum de rude, prieteni și colegi.
Viorel Ifrim a fost primul ofițer din cadrul Direcției Poliției de Frontieră Constanța care a avut curaj să se ia în piept cu sistemul din care făcea parte, atunci când, în anul 2004, a fost schimbat, abuziv, din funcție.
Cu toate acestea, stresul acumulat l-a marcat chiar și după ce a câștigat toate procesele intentate împotriva celor care l-au nedreptățit.
De ceva timp, comisarul Ifrim era grav bolnav, în cele din urmă, el fiind internat la spitalul Sf. Ioan din București, unde vineri a decedat.
Născut în Tulcea, la data de 27 iunie 1959, Viorel Ifrim a fost absolvent al Școlii Militare de Ofițeri Activi de Geniu de la Râmnicu Vâlcea (promoția 1981) și al Academiei de Arme Întrunite București (promoția 1993). Totodată, era licențiat în Drept, era căsătorit și avea doi copii, un băiat din primul mariaj, și o fetiță, din cea de-a doua căsătorie. Ultima funcție deținută a fost cea de șef al Sectorului Poliției de Frontieră Pardina din cadrul IJPF Tulcea. Dumnezeu să-l odihnească!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9721 secunde