Zugravul violator a ajuns în arest

494
Magistrații de la Judecătoria Mangalia au emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele lui Dorin Cozac, sub acuzația de viol.
Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de 19 iunie, o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Mangalia, a fost agresată, în plină zi, de un bărbat care zugrăvea scara blocului în care ea locuia.
Fata le-a declarat polițiștilor că bărbatul a sunat la ușa apartamentului pentru a cere o găleată cu apă ca să pregătească varul.
În momentul în care minora s-a dus la baie să umple recipientul, individul a observat că este singură în casă și a dat buzna peste ea. Mai mult, el a scos un cuțit pe care i l-a pus la gât și a amenințat-o că-i ia viața dacă țipă. Agresorul a obligat-o la perversiuni sexuale, după care a violat-o.
În timpul actului sexual, bărbatul a lăsat cuțitul din mână, acesta fiind luat de fată, care i l-a înfipt în șold.
Violatorul s-a speriat și a fugit din casă, iar adolescenta și-a anunțat mama care, la rândul ei, a alertat imediat polițiștii.
Bărbatul, care este din Timișoara, a fugit la locuința în care stătea, și-a făcut bagajele pentru a pleca din oraș, dar a fost prins de polițiști 20 de minute mai târziu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9467 secunde