Componente de vagoane furate din Portul Constanța

187
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Portul Constanța un cetățean român care transporta cu un autoturism mai multe componente de vagoane din fier, ce fuseseră sustrase dintr-o stație de revizie a C.F.R. Marfă.

Polițiștii de frontieră au verificat ieri seară, un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria, condus de un bărbat de 32 ani, din comuna Topraisar, care încerca să părăsească Portul Constanța prin poarta de acces numărul 3.

În urma controlului, în interiorul și portbagajul autoturismului au fost descoperite mai multe componente de vagoane din fier pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative.

Cel în cauză a declarat faptul că a sustras cele 25 bare trăgătoare, 6 axe triunghiulare folosite la ansamblurile de timonerie frână și 2 saburi tip DRV din zona Triaj C.F.R. a Portului Constanța cu scopul de a le valorifica.

Piesele din fier au fost ridicate și predate pe bază de proces verbal societății prejudiciate.

Pe numele persoanei în cauză au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3697 secunde