Concurs de scutere și de îndemânare auto

391
În anul 2011, la nivel național, se derulează campania națională de educație rutieră "ALEGE VIAȚA!",  parte integrantă a Programului de acțiune și atitudine 2010-2012 al Poliției Rutiere.

Proiectul este rezultatul acțiunilor întreprinse de către Direcția Rutieră de reducere constantă a numărului de victime din accidentele grave de circulație rutieră, componenta aplicativă de prevenire fiind implementată de către Serviciul Rutier din cadrul IPJ Constanța - Compartimentul de Informare și Educație Rutieră, constând în conștientizarea opiniei publice cu privire la modalitățile concrete de evitare a victimizării.

Una dintre activitățile stabilite în cadrul campaniei constă în creșterea gradului de informare a unor grupuri țintă, vizând în special conducătorii auto, tinerii, părinții, profesorii cu privire la riscurile ce pot apărea în trafic și la modalitățile de prevenire ale acestora.

Astfel, sâmbătă și duminică, începând cu ora 10.00, în parcarea Carrefour Constanța, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în parteneriat cu Scooter Fun și cu GT Auto Club, organizează un concurs de scutere și de îndemânare auto.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.402 secunde