Concurs de viteză între scutere, la Constanța

831
În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii rutieri au derulat în parteneriat cu revista Scooter Fun o activitate de prevenire care a avut drept scop conștientizarea opiniei publice cu privire la prezența în trafic a scuteriștilor.

Una dintre activitățile stabilite în cadrul campaniei constă în creșterea gradului de informare a unor grupuri țintă, din care fac parte tinerii mopediști, scuteriștii, motocicliștii, bicicliștii și conducatorii auto cu privire la riscurile ce pot apărea în trafic și la modalitățile de prevenire ale acestora.

Evenimentul de sâmbătă a debutat în parcarea hipermarketului Carrefour, începând cu orele 10.00 și a constat în organizarea unui concurs de viteză între scutere, urmat apoi de slalom printre jaloane contra timp, la start aliniindu-se 30 de scuteriști cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani din tot județul Constanța.

De asemenea, scuteriștii au putut să își arate îndemânarea și la un concurs de biciclete, la care au participat și ziariști constănțeni prezenți la eveniment.

Ieri, începând cu orele 10.00, în parcarea aceluiași hipermarket, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier în parteneriat cu GT Auto Club au organizat un concurs de îndemânare auto, compus din probe de viteză și parcurgerea unui traseu prestabilit contra timp.

Acțiunile din acest weekend continuă săptămâna viitoare cu concursuri de biciclete și de motociclete.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.012 secunde