Concurs pentru șefia Gărzii de Coastă Constanța

879
3
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră organizează, pe 30 ianuarie, concursul pentru ocuparea funcției de director al Gărzii de Coastă. Cei interesați pot depune dosarele până vineri, 18 ianuarie, la ora 16,00. 

Condițiile impuse de IGPF sunt: să fie absolvent de studii universitare de lungă durată, să aibă cinci ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției, să nu fie sub efectul unei sancțiuni disciplinare, să nu se afle în curs de urmărire penală, să fi obținut în ultimii trei ani calificativul de cel puțin "Bine" la evaluarea de serviciu pentru polițiști, respectiv "Foarte bun" la aprecierea de serviciu pentru cadrele militare, să aibă trei ani vechime în funcții de conducere în unități ale MAI, să aibă zece ani vechime în muncă din care cinci ani în MAI, să aibă gradul profe-sional minim comisar șef de poliție.

Comisarul șef Cristian Rogojeanu, cel care asigură în prezent interimatul la conducerea Gărzii de Coastă, nu a dorit să precizeze dacă va participa la concurs. Reamintim că Rogojeanu a mai fost, în urmă cu aproximativ zece ani, șeful Direcției Poliției de Frontieră Constanța.

Comentează știrea

toba
17 ianuarie 2013
sunt foarte pregatit ?

din 30.01.2013 voi fi cel mai bestial "director "al garzii, toate muie-riile sa fi pregatite ce mama dracului

Poltist de frontiera
17 ianuarie 2013
concurs

Cui e frica de d-l comisar sef Toba Adi ? Cat a lucrat la Cta tot colectivul a fost multumit sub comanda sa si au fost si rezultate deosebite in munca . Sa ne aducem aminte cum se prezenta la tv emisiuni cu braconieri turci mitraliati . Sa de Dumnezeu sa se intoarca si totul va fi bine atat pt M.A.I. cat si pt lucratori . Doamne ajuta !

spanac
17 ianuarie 2013
popey alc.100% adi toba

Dna Dumitrov cum de-ati uitat sa scrieti ca Cristi - prietenul dv. isi face bagajele sa lase locul "dlui toba"? Poate se gandeste DUMNEZEU sa dea o tura prin politia de frontiera ca multa lume sufera din cauza a ceea ce se intampla in aceasta aglomeratie. Apropo`: stiti cum chemau cei ce intrau la scoala la graniceri? "LA NEAMURI PROASTE" si nu vor sa-si piarda acest statut. Poate faceti si un subiect cum in vara lui 2011 cadre competente au fost date afara si au ramas numai....Daca tot sunteti REPORTER asa cum va laudati, mai dati in premiera secventele cu interviul acordat de comandantul Toba la Reporterul de la ora 19.30 de pe TV Neptun! Succes dna Dumitrov si aplicati principiul transparentei si impartialitatii!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.334 secunde