Condamnare pentru doi tâlhari: închisoare cu suspendare

165
1
Condamnare pentru doi tâlhari: închisoare cu suspendare - furttelefon-1383748902.jpg

Articole de la același autor

Doi tâlhari care au bătut un copil și i-au furat telefonul mobil au fost condamnați la închisoare cu suspendare. Magistrații Curții de Apel Constanța au hotărât ca Ionuț Silviu Stoica, de 18 ani, să fie condamnat la trei ani (în loc de doi ani, cum stabilise instanța inferioară), iar complicele lui, Ioan Cătălin Radu, de 16 ani, la un an și patru luni (iar nu zece luni, cum hotărâse Tribunalul Constanța). Ambele pedepse sunt, însă, cu suspendare. 

Cei doi sunt acuzați că, fix în urmă cu un an, au urmărit un elev, pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, în zona Cireșica. L-au ajuns din urmă, l-au bătut și i-au luat telefonul mobil. Adolescentul, ajuns acasă, le-a povestit părinților prin ce a trecut, iar aceștia au sunat la Serviciul unic de urgență. După câteva ore, cei doi suspecți au fost găsiți în preajma Liceului "George Călinescu", iar asupra unuia dintre ei a fost găsit și telefonul mobil. 

Comentează știrea

replicas hermes china
21 noiembrie 2013
replicas hermes china

hermes bracelet replica enamel Stiri Eveniment : Condamnare pentru doi tâlhari: închisoare cu suspendare | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replicas hermes china http://www.intranet.dfk.dk/css/replicas-hermes-china.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6752 secunde