Condamnat la 15 ani de închisoare pentru că și-a omorât fratele

2788
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus condamnarea la pedeapsa de 15 ani de închisoare a lui Mihai Ursache, din Pecineaga, care, anul trecut, și-a omorât propriul frate. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Constanța.
În luna noiembrie 2008, un bărbat din comuna Pecineaga a fost găsit, fără suflare, în curtea unei case din localitate. Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului au constatat că este vorba despre o crimă, agresorul și victima fiind frați.
Din cercetări a reieșit că cei doi frați, Mihai și Vasile Ursache, din comuna Pecineaga, s-au întâlnit pentru a sta de vorbă, dar după câteva pahare de alcool s-au luat la ceartă. Au urmat scene violente, în urma cărora Vasile Ursache, de 47 de ani, a fost lovit și apoi trântit la pământ fără suflare.
Se pare că agresorul, Mihai Ursache, plănuia mai demult fapta sa. El fusese eliberat recent din penitenciar, după ce petrecuse șapte ani în spatele gratiilor, pentru că a mai încercat o dată să-și omoare fratele.
Polițiștii susțin că omorul s-a petrecut sub ochii copilului de numai trei ani al agresorului.
La fața locului au sosit polițiștii și un echipaj al Serviciului de Criminalistică. Ei au găsit victima căzută într-o baltă de sânge, în curtea casei, având capul spart și prezentând urme de violență pe întreg corpul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.
Totodată, Mihai Ursache, de 41 de ani, a fost reținut de oamenii legii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.33 secunde