O șoferiță de taxi băută a lovit două mașini oprite la semafor, după care a fugit

1589
O șoferiță de taxi băută a lovit două mașini oprite la semafor, după care a fugit - 64d8893148a469697146699d112348ae.jpg
Șoferița unui taxi a provocat un accident de circulație în zona Gării, după care a rupt-o la fugă printre blocuri, deși era serios rănită. Martorii și șoferii implicați au plecat în urmărirea ei, aducând-o cu forța la locul incidentului. Surpriza avea să fie și mai mare când oamenii legii au constatat că femeia mirosea puternic a alcool, însă a refuzat categoric să sufle în aparatul alcooltest Drager.
Vineri, în jurul orei 13, Angela Petrescu, în vârstă de 54 de ani, conducea un taxi Daewoo Matiz pe b-dul 1 Mai spre Ferdinand, iar în momentul în care a ajuns la intersecția semaforizată din zona Gării, a virat brusc dreapta pe strada Traian, intrând pe contrasens. În urma acestei manevre, taximetrista a intrat în plin într-un Renault, la volanul căruia se afla Ion Alionte, staționat regulamentar la semafor, autoturismul ricoșând la rândul lui într-o altă mașină, aflată în spatele său, care aștepta, de asemenea, cuminte la semafor. Imediat după producerea accidentului, martorii povestesc că femeia a coborât plină de sânge din taxi și a rupt-o la fugă printre blocurile din apropiere. Șoferii implicați și ceilalți participanți la trafic care au văzut scena au plecat imediat după ea și au adus-o la locul accidentului. Atât oamenii, cât și polițiștii, au afirmat că șoferița mirosea puternic a alcool, însă a refuzat să sufle în aparatul Drager. Angela Petrescu a fost preluată de o ambulanță, care a condus-o la spital pentru acordarea de ajutor medical, dar și pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Potrivit medicilor, șoferița a fost internată în spital cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-pulmonar și cu leziuni la genunchi.
În funcție de alcoolemia femeii, polițiștii vor stabili încadrarea juridică a faptei și vor dispune măsurile de rigoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2465 secunde