Anca Heltne, învingătoare la Jocurile Francofoniei

1300
Anca Heltne, învingătoare la Jocurile Francofoniei - 701f5117ab64b30b60ddef7366c9e8de.jpg
Atleta Anca Heltne (Farul - CSM București) a câștigat proba de aruncare a greutății a Jocurilor Francofoniei din Liban. Heltne s-a impus detașat, cu 17,80 m. La 100 m, Andreea Ogrăzeanu (CSS Alexandria - Farul) a evoluat vineri în finală, fază pe care a atins-o cu primul timp al calificărilor, 11,67 s.
În întrecerea de tenis de masă, Cristina Hârâci, de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul Constanța, a ocupat locul cinci cu echipa României, pierzând în sferturi, 1-2 cu Franța. Hârâci a jucat alături de Alexandru Cazacu, iar antrenor a fost Viorel Filimon.
În grupa preliminară, România a înregistrat cinci victorii (3-0 cu Liban, Maroc, Benin și Cipru, 2-1 cu Camerun) și o înfrângere (1-2 cu Vietnam).
Hârâci a început vineri turneul de simplu, adversarele de serie fiind Yasmin Hassan Farah și Floride Nibizi. La dublu, Hârâci și Cazacu vor juca direct în sferturi.
Altfel, Campionatul Național individual de tineret la tenis de masă se va disputa la Constanța, în sala de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS, pe 8 și 9 octombrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2939 secunde