Pățaniile unui șofer neatent

Nu a oprit la "Stop", a lovit o Skoda și s-a oprit într-un stâlp

2879
Nu a oprit la
Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier, petrecut, ieri dimineață, pe strada Mihai Viteazu. Victimele au fost trans-portate la spital, iar starea lor este stabilă.
Totul s-a petrecut în jurul orei 10,20, când Vasile Stoean, de 47 de ani, din Corbu, care se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot, cu numărul de înmatriculare CT-07-YPK, și circula pe strada Decebal, dinspre bulevardul Tomis spre bulevardul Mamaia. La intersecția cu strada Mihai Viteazu, el nu a respectat semnificația indicatorului "Oprire" și a intrat în coliziune cu o Skoda Superb, cu numărul de înmatriculare CT-10-XZY, condusă regulamentar de Gheorghe Caramihai, de 57 de ani, din Constanța. Acesta circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Ferdinand spre bulevardul Mamaia, pe drum cu prioritate. În urma impactului, autoturismul Peugeot a ricoșat într-un stâlp aflat pe marginea șoselei.
În accident au fost răniți ușor Vasile Stoean, Ianula Caramihai, de 55 de ani, din Constanța, pasageră în Skoda Superb, și Mirela Stoean, de 41 de ani, din Constanța, pasageră în autoturismul Peugeot.
Cercetările polițiștilor de la Rutieră continuă în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor în care a avut loc accidentul rutier.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3687 secunde